söndag 21 april 2013

när lyktorna tänds på andra sidan bron

Idag har varit en uunderbar dag, trots att jag fick otroligt ont i huvudet någonstans i mitten och hela min kropp gjorde ont av allt ståhej. för idag var det håkan-signeringggggasdfghjk hela rockhouse var fullt av trevligt folk och alla var så snälla och sociala, och alla i kön (eller ok de första åttio) skreksjöng "kom igen lena" och "känn ingen sorg för mig göteborg", så goos var det.
Sen blev det dags för själva signeringen och det gick ju JÄTTEBRA för jag började ju inte alls hulkgråta innan jag ens hade sett honom och jag kan definitivt inte påstå att jag fick tips som "du måste andas" eller "ta det lugnt elin".
nejmen seriöst det blev lite (eh) kaos där och håkan var SÅ FIN och vi växla lite ord och jag minns fortfarande hela konversationen (som iofs var jättekort), men jag hade hoppats på att få vara mindre hysterisk och mer sansad så att jag hade kunnat säga något vettigt men JAJA life is going on 
sen gick vi på ett café och gick runt i lite affärer och så köpte vi munkar och Tova blev vän med massa duvor 

nu är jag så himla, himla trött och har ont överallt men åååh idag har ändå varit så grymt bra. jag träffade finaste håkan, jag kan inte ens fatta det, det känns så himla overkligt. jag träffade även en massa andra fina människor idag men som vissa jag aldrig kommer träffa igen heh, och det är också första gången på en hel, hemsk vecka som jag har varit utomhus, och jag blev verkligen inte besviken på vädret, det var ju faktiskt vår.

Come On Eileen - Dexys Midnight Runners

6 kommentarer: